tiistai 17. heinäkuuta 2012

Arki ...

Arki on taas alkanut ja töissä ehditty olla 2 päivää loman jälkeen ... Maanantain alotin salitreenillä ja kiusattavana oli selkä ja hauis. Tuntui jotenkin aivan sairaan rankalta/voimattomalta tms... Olin ihan loppu sen jälkeen! Suihkuun, tukka kuntoon ja kohti duunia ... Nyt onkin haastavampaa kun metrot ei kulje, joten bussin kyyditsemänä mennään.

Tää päivä alkoikin aamulla aikasin! Klo 7:30 CXWORX ohjaus, olipa hauskaa vaikka pieni paniikki meinas iskee eilen illalla kun piti opetella vielä koko ohjelma! Sain homman kasaan ja nyt vielä pientä skriptausta niin sujuu selkeämmin! Torstaina olisi sijaistus toisella salilla, jaiks!

Tunnin jälkeen mentiin Jonskan kanssa vihdoin treenailemaan TRX:n kanssa! Aikaa kuluikin pikasesti 45 min. Hyvä treeniväline koko kropalle ja eilinen salitreeni tuntui selässä! Lisäksi pääsin puolita päivin hemmoteltavaks ... 60 min hieronta <3 Kiitos Jonska! Tää tuli niin tarpeeseen ja saatiinkin muutama kunnon rusahdus aikaseksi kun nikamalukot aukes! Yes!

Testasin myös mun uudet FAST -tuotteet!!

Huomenna tavoittelen olkapää-ojentaja treeniä jossain välissä päivää ja torstaina ehtis hyvin myös jäädä salille sijaistuksen jälkeen! Perjantaina sit lepopäivä sekä Jultsin tuparit ;) Wuhuu!

Kohta iltarahka nassuun ja nukkumaan :) ...jouduin ottaa 1h päikkäritkin kun tulin kotiin, väsytti kamalasti ... rankkaa tää työhön paluu :D


Aurinkoa jokaiseen päivääsi <3

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.