maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mihin aika katoaa???

Tää viikko on hurahtanut hirmuista vauhtia! En pysy itekkään päivissä perässä.

Tiistaina aamu alkoi CXWORX ohjauksella ja siihen perään Jonska teki mulle demon FUSTRAsta, jonka ideana on avata kroppaa ja vahvistaa. Hauskaa ja erilaista :) ... Maanantaina tein salilla takareidet ja ne on niin pinkeet vieläkin et huh! ... Tosin FUSTRAlla voi olla omat vaikutuksensa vielä!
Muuten päivä lensi siivillä ja lähdin " kotia" kohti neljän jälkeen - Postiin hakemaan H&M -paketti, jossa 2 ihanaa paitaa <3 tykkäsin kovasti, joten tilasin ne viel eri väreinä :)
Siitä lennosta raejuusto naamariin ja leikkaamaan yhdet hiukset.

Ei ihme että Speedy on noin väsynyt. kun mennään ees taas.

Seuraavaksi vuorossa pikainen kauppareissu kun tytöt kutsui itsensä kylään <3
Herkuteltiin hieman juustoja, poppareita yms... viinin kera ... Tietty! ;) Oli taas niin mukavaa <3

Tänään heräsinkin vasta hieman ennen kasia ja lompsin töihin ennen ysiä palkkojen kimppuun! Siinä menikin sit hela dagen! Tosin sivussa ehdin kyllä tuhertaa jos jonkin näköistä Excel-taulukkoa ja pyöritellä numeroita! Loppujen lopuks päivä venyi 10 tuntiseksi.
Kotiin päästyäni vatsa huusi ruokaa, mut onneks sitä oli vielä valmiina jääkaapissa! Paistelin vaan kalkkunan palaset pannulla :) ... Nam ...

Ilta menikin BODYATTACK biisejä kuunnellessa, kun huomenna sijaistus keskustassa, jee! Taukoa ehtinytkin tulla 1,5 kk ... Joten pingon varmaa ihan innoissani ja kunnon puolesta teen kuolemaa :D Ennen sitä vielä CXWORX!

Sen jälkeen kroppa kiittää ja uni maistuu!

Nyt siis untenmaille kerää energiaa huomiseen <3 ... Tänään oon ollut näköjään <3 päällä :)

Hyvää yötä!

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.