torstai 5. heinäkuuta 2012

Aurinkoa ja lenkkiä!

Eilen vietettiin päivä rannalla ja päätettiin tehdä ruokaa illalla isomman porukan kanssa ja istua meillä iltaa. Käytiin yhdessä kaupassa, kukin käväsi kotona siivoomassa rantalookin ja sitten ei muuta kun kokkailemaan.
Tehtiin kanaa, täytettyjä sieniä, salaattia, silliherkkua ja tummaa leipää. NAM!
Mun silliherkku sai kehuja ja mikä hauskinta kaikki ketä ei normaalisti tykkää sillistä, tykkää silliherkusta!

Valkoviiniä kului ohessa ... Vielä iltanaposteltavaksi tehtiin meidän "kuuluisia" nachoja!

Super hyviä!

Ilta jatkui klo 03:30 asti, jonka jälkeen unten maille :) Hauska ilta ja kiitos kaikille kun olitte mukana illanvietossa.

Tänään nousin sängystä vasta puolen päivän aikaan. En varsinaisesti nukkunut, mutta kuinka ihanaa on joskus vaan löhöillä sängyssä <3
Aamukahvit parvekkeella lueskellen uuden 7 päivää-lehden juorut ... I know!

Vielä muutama tunti ja lähden mun uskollisen lenkkikaverin Miltsin kanssa hölkkäilemään! Illalla ajatuksena oli myös mennä HOT BODYBALANCE -tunnille hikoilemaan... ehkä ihan hyvä saada nää nesteet ulos!

Nyt pitäis ottaa itteensä niskasta kiinni ja raahata itsensä tekemään salitreeniä! Kroppaa täytyis saada tiukemmaks ja uusia tavotteita kohti mennään! Otetaan loma kuitenkin vielä suht' rennosti niin sit alkaa kunnon treeni ja ruokavalio. Oon myös ajatellut palkkaavani itselleni Personal Trainerin syksyksi, jolloin näkisin mihin tätä kroppaa voi oikeesti muokata! Kerron siitä lisää hieman myöhemmin ;)

Nyt hieman aurinkoa vaikka pilviä taivaalla onkin, mutta eiköhän ne säteet tartu niidenkin takaa :)

Aurinkoista päivää!

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.