torstai 12. heinäkuuta 2012

Olkapäät ... Yes I have it!

Kylläpä tuntuu eilinen olkapäätreeni hartioissa, yes! Tietää sitten tehneensä ainakin oikein ja riittävästi ;) Lisäksi suoran vatsalihaksen yläosassa löytyy tuntumaa!

Tänään luvassa siis oli lenkki Miltsin kanssa ja matkaa kertyi 7.1 kilsaa. Lenkki kulki suht' hyvin ja hiki tuli, mikä johtuu myös ilmasta - lämmintä ja kosteeta!
Illalla haaveilen vielä salitreenistä, mutta myös ikkunanpesu olis listalla :( Katsotaan mihin sää kehittyy ja mitä edessä!


Varasin tänään mulle ja Jultsille pöydän Valtterin kirppikseltä sunnuntaiksi! Enpä oo vuosiin ollut kirpparilla myymässä, joten nyt on aika päästä vanhasta eroon ... ja sit voi ostaa uutta tilalle!
Siihen onkin hyvä lopettaa ensimmäinen loma ;) Toivottavasti sää on ok, varasin ulkopöydän joka on toki katoksen alla eli pikkuinen sade ei haittaa, mutta veikkaan et ilma hieman kivempi kun sisätiloissa.
Täytyypä alkaa katsastelee kuinka paljon tavaraa kertyy ... huoh! Tervetuloa ostoksille ;)

Huomenna suunnitelmissa olisi aamupala kaupungissa, minigolfia kaivarissa sekä kaivarin helsingin jäätelötehtaan jätski! Kiva päivä tiedossa <3 Kunhan ei sada! Jospa sais vielä päivään ujutettua salitreenin tai kävelylenkin...

Nyt täytyy sanoa et treenimotivaatio alkaa olla taas kohdallaan!

Reipasta päivää!

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.