keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Töissä!

Tänään pääsin hyökkäämään jo töiden pariin, mutta vain toimistotöiden puolella. Treenit jätän vielä huomenna väliin ja perjantaina aloittelen rauhassa Saunayogan parissa Tiinan johdolla. Perjantai tulee olemaan mahtava hemmottelupäivä, koska luvassa on vihdoin myös se kaivattu kasvohoito!

Tiina Vainio - Saunayoga
Kuva: http://www.silencery.com/toiminta/saunajooga/

Viikon treenaamattomuus alkaa tuntua valtavana turvotuksena koko kropassa ja lisänä leivotut herkut sairasloman aikana...ouhhh!

Mun tän hetken olotila!

Viikonloppuna tavotteena käydä HotFlowJooga ja HotBODYBALANCE tunneilla. Nesteet kiertoon ja hyvä olo mielelle ja kropalle.

Les Mills BODYBALANCE

Löysin itselleni myös uuden juomapullon, joka on hankittava! Lisäksi tarvitsisin uuden joogamaton ja sen päälle pyyhkeen ja... ja...

Nike

Nike

Nike

Matosta haluisin jonkun ihanan herkullisen värin..Täytyy lähteä metsästämään juuri sitä sopivaa, mikä sopii juomapullon kanssa! Niin ja lisäksi fliplopit!!!

Havaianas

Myönnän....oon yks pahimman luokan tekstiiliurheilija! Rakastan, että kaikki sopii yks yhteen <3 Silloin itsellä on mukava olla ja liikkua! Mut lohduttaudun, että en ole varmaankaan ainoa?! Meidän työpaikalta löytyy monta samanlaista, mut luulen että oon silti yks pahimmista...heheh...

Nyt unten maailmaan ja aamulla reippaana töihin ... jos en huomenna iskis herätystä kiinni ja kadottais puhelinta sängyn syövereihin ... vaan heräisin ajoissa virkeenä?!

Ihania unia <3 ... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.