perjantai 30. maaliskuuta 2012

Vihdoin perjantai!

Tää viikko on ollut jotenkin poikkeuksellisen hidas! Pientä motivaation puutosta ilmassa ... koskien kaikkea! Tää myös ehkä johtuu myös tästä mun viikon liikkumattomuudesta?! Tänään sais lähteä hiljalleen elämään taas normaalia elämää. 
Eilen oli ensimmäinen päivä kun leikkauksen jälkeen alkoi tuntua suht' normaalilta kävellä, joten huomenna ajattelin uskaltaa treenata!

Meillä töissä Body & Mind -päivä ja luvassa olisi ainakin syväventtely, johon ajattelin osallistua, ohjaajana ihana Tiina. Jos paikkoja jää Saunajoogassa, niin sinne myös hikoilemaan nää "läskit" pois!

Olo on kamala kun ei ole päässyt liikkeelle. Oon survonut suuhun ihan liikaa roskaa, kun ois pitänyt tehdä just toisinpäin! Maanantaina alkaa kesän 2012 bikinikunnon metsästäminen, joten herkut minimiin, mieluiten ei lainkaan! Salilla treenaaminen, joka on ainoa todellinen treeni joka vaikuttaa mun kinkkuihin! Sekä juoksukauden virallinen avaus! Meillä alkaa juoksukoulu duunissa, johon ajattelin osallistua, jotta saisin hieman lisää vauhtia ja oikeaa tekniikkaa, näin töppöset kulkis sit kevyemmin :)

Kesä! .. tulis jo ...

Toivon, että Nike järjestää tänäkin kesänä Nike Running Clubin. Idea on mielestäni loistava. Sovitaan treffit Nike Helsinkiin, juostaan lenkki osallistujien kanssa ja päästään lenkiltä aamupalalle liikkeeseen. Viime vuonna ajat ei onnistunut mun kalenteriin, mutta tänä vuonna jos sama tapahtuu, niin raivaan aikaa kalenteriin :) Toivotaan, että kesästä tulee lämmin ja aurinkoinen!

Tänään luvassa ensin töitä ... iltapäivällä piipahdus Nike Helsingissä Miltsin kanssa!!! Sekä paljettiballeriinojen kokeilu Biancossa!


Mukavaa viikonloppua!!! ...Tänään muuten vuorossa Burger a'la Italia ;)

Hugs ... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.