torstai 12. tammikuuta 2012

Jawn!

Torstai aamun on päivistä vaikein, voisko sen yli hypätä? Aina väsyttää tuhottomasti ja aina pitkä päivä edessä. Toki täytyy sanoa, että tuntuu kuin edellinen torstai olisi ollut toissapäivänä, mihin nää viikot katoaa?!
Kuukausi ja Kaapelitehtaalla järjestetään Suomen yksi isoimmista treenitapahtumista - Nike The Blast!! Paljon tuttuja läheltä ja kaukaa. Tänäkin vuonna saan olla töissä tapahtumassa, jee! 3 päivää hulabaloota! Uusia ideoita, hikeä, inspiroivia ohjaajia ... Tulossa mahtava viikonloppu!

Tapahtumaan voi osallistua myös vaikket olisi ohjaaja. Lisätietoja saat http://www.niketheblast.fi/!
Tervetuloa matkaan mukaan :)

Eilen kävin huoltamassa kynnet, rakastan näitä <3 Väri on kynsissä vähintään yhtä upea kuin pullossa! Mikäli kaipaat kynsilakkaa voin suositella mun karkkikauppaa, josta löytyy väri kuin väri INGLOT.
Helsingistä löytyy Itäkeskuksesta sekä Kluuvin uudesta kauppakeskuksesta.

Tässä vielä todistusaineistoa:

Queen Nails / Megahertsi
Tänään olisi luvassa kasa töitä CXWORX & RPM, haluisin myös juosta yhden 5 km mattolenkin päivän päätteeksi... Katsotaan ;) Eilen olin laiska enkä tehnyt mitään :/ Hieman harmittaa, mutta tänään uusi päivä ja uudet mahdollisuudet! Eilen sain myös kuulla et mun UGGit on pakattu matkalaukkuun Miamissa!!! Wuhuu!

Tsemppiä torstaihin... Huomenna on onneksi jo perjantai ;)

// Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.