keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Good & bad things ...

Huh ... I'm still alive! Postasin viikonloppuna jutun Janni Hussista, joka kärsii rytmihäiriöistä ja samalla kerroin oman tilani samasta "sairaudesta." 

Eilen koin omani jälleen oikein kunnolla ... huh ...
Olin ohjaamassa tunteja ja ensimmäinen tunti menikin tosi hyvin ja olo BODYATTACK tunnin lopussa oli mahtava. Päivän tankkaus oli mennyt hyvin ja energiaa oli. Muuten päivä oli todella kiireinen ja sain juosta paikasta toiseen ja tehdä sitä sun tätä kelloa vastaan. "Kiire" kostautuikin sitten seuraavilla tunneilla. Juuri ennen CXWORX tunnin alkua tunsin kaulalla kuinka syke lähtee nousemaan :/ Koitin hengitellä syvään ja hieroa kaulaa yms... kaikki kikat mitkä voisi toimia ja toimiikin välillä... Mutta ei toiminut tällä kertaa.
Tunti sujui tilanteeseen nähden hyvin mutta oma olo oli kamala. BODYATTACK tunnin jälkeen ei ollut mikään megahiki (kroppa ilmeisesti hieman liian kuiva), mutta CXWORX tunnin jälkeen hiki oli "jäätävä!"

Ennen SH'BAM tunnin alkua oli onneksi  minuutin breikki ja samat yritykset lopettaa rytmihäiriö...mutta ei!
Edessä oli siis vielä 45 minuutin ohjaus! Elämäni yks rankimmista 45 minuutista, kädet tuntui niin löysiltä ja voimattomilta, samoin koko kroppa ... BUT I DID IT!!!

Eilisen jälkeen olo on ollut aika "heikko," ihmekkös tuo jos sykkeet on 1,5h sellaset yli 200! 
Tänään oon siis pitänyt täydellisen lepopäivän enkä treenannut lainkaan, mitään sydänpysähdystä en oo kuitenkaan tässä tavoittelemassa. 
Onnekseni mulla oli tänään myös aika sydänfilmiin (EKG). Filmi menee lauantaiksi sydänlääkärin tarkasteltavaksi ja toivottavasti siinä näkyisi jotain?! Lisäksi sydän ultrataan ja tarkastellaan että kaikki läpät toimii niin kun pitää. Ja jos mitään ei taaskaan löydy, jatketaan tutkimuksia ilmeisesti vielä eteenpäin.
Sydämeen liittyvät asiat on kuitenkin otettava vakavasti, jotta mitään pahempaa ei tapahdu.

Odottelen lauantaita kyllä ihan tosissani, jotta saataisiin tähän jotain selvyyttä. Rytmihäiriöt tässä ammatissa on haastava yhdistelmä. 

Iloisempiin asioihin... jotain kivaakin on tapahtunut! Pääsen kouluttamaan uusi mahtavia tulevia ohjaajia viikonlopuna! Jee!

Les Mills CXWORX

Tältä näytti mun tän päivän päivällinen ... nam ...

Kanapasta a'la Jenna

Yksi päivän ilonaiheista oli TE lukijat! Tänään tähän mennessä blogiani on käynyt lukemassa 59! Mun ehdoton päiväennätys!!! Kiitos ;)

... Nyt jatkan Jutan superdieetit ohjelman pariin ..hih ..

// Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.