maanantai 16. tammikuuta 2012

Diet, detox & training!

Jeps, näin se alkaa taas tai välillä mietin että loppuiko se edes koskaan ... siis ikuinen dieetti :D
Aloitin vuosi sitten tammikuussa Fitfarmin Go Fat Go - haasteen ja pudotin 8 kiloa parissa kuukaudessa. Olo oli mahtava ja energinen. Muutama kilo on varmasti tullut takaisin, mutta nyt ajattelin rutistaa ne viimeiset pois -5 kg pois.
Ruokavaliota olen noudattanut lähes koko vuoden sen jälkeen, toki hieman muokattuna eli syön aavistuksen enemmän. Viikot mennään tiukalla linjalla ja viikonloput hieman vapaammalla. Hiilareita pyrin syömään mahdollisimman vähän.

2 viikkoa takana ja tipaton pitää. Yes! Olo on super hyvä, eikä yhtään niin turvonnut. Alkoholitonta siideriä oon juonut muutaman viikonloppuna ja mulle se ajaa kyllä ihan saman asian, oli alkoholia tai ei.

Tavoite: 
vyötärön ympärys > 65 cm
lantion ympärys > 87 cm
reiden ympärys > 50 cm

Tavoteet ei onneksi ole kovin kaukana, joten se on alakropalle tiukkaa treeniä vain ja paljon juoksua. Juoksu kaventaa ainakin mulla kroppaa, sen huomaa kesällä kun juoksee enemmän.
Ylävartaloon saisi tulla hieman lihasta ja erityisesti käsiin. Rinnan ympäryksen ei tarvisi pienentyä lainkaan, mutta tietäähän sen että se on se mistä ensimmäisenä lähtee!





Aamupuuron aika ja detox-tee kuppiin :)

Enjoy your day .... Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.