sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikonloppu fiiliksiä!

Perjantaina sain nauttia Saunayogasta mahtavien tyyppien kanssa päivän lopuksi. Oon pitänyt heille ns. harjoitustunteja, jotta löytää ohjaamiseen oikeat sanat jne. Tehtiin vahvistava sarja joka on huomattavasti rankempi fyysisesti kuin rentouttava ja sen myös huomasivat asiakkaat :)
Tunnin jälkeen on ihanan rento fiilis ja ajatukset tuntuvat huomattavasti rauhallisemmilta ja kaikki paljon kiireettömämmältä.

Kuva: saunayoga.com

Saunasta suihkun kautta nopeasti kotiin iskemään pakkelit nassuun  ja menoks. Näin mun vanhan ystävän joka siis saapui Itävallasta käymään Suomessa. Kokoonnuimme Kalliossa ja nautiskelimme hieman valkkaria. Lähdimme Hakaniemeen ravintolaivalle istuskelemaan ja nauttimaan ihanasta ilmasta sekä tottakai hyvästä seurasta :) Matka jatkui Molly Malonesin kautta Apolloon, jonne päädyimmekin loppuillaksi. Tanssimme, höpöttelimme ja pidimme vain hauskaa. Kotiin lähdin klo 02. Suhteellisen paljon oli ihmisiä liikkeellä kun kävelein bussille.

Seuraava päivä menikin sitten aika oleillessa. Otimme aurinkoa parvekkeella mutta kun siinä alkoi olla aika tuskasen kuuma ilman yhtään mitään tuulen hengähdystä niin menimme aallonmurtajille.
Sielä menikin reilu 3 tuntia! No nyt ehkä hieman rusketusta syvennelty siis ;) Illalla väsymys oli niin järkyttävä että ensin nukahdin sohvalle ja siitä sitten vain siirtymä sänkyyn.

Tänään luvassa olisi illalla RIHANNA! Jep, liput on ja konsertti odottaa. Katsotaan kuinka kauan suomalaiset saavat odottaa tähteä. Olin katsomassa Rihannaa Hietsussa muutama vuosi sitten ja luulenpa että tiedossa on isompi ja hienompi show!

Kuva: http://www.keithprowse.co.uk/

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita!

...Jenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.