keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Viimeinen lomapäivä

Tänä aamuna starttasi toistaiseksi viimeinen lomapäivä ja luvassa on kunnon hellettä, jes!
Aion nauttia auringosta täysillä, koska kunnon rantsukelejä ei tähän mun lomailuun oikein tullut.

Eilen käytiin pelaamassa minigolfia Puotilassa, jonka jälkeen päivällinen Wanhassa Myllyssä. Salaatti oli aivan hervoton! En todellakaan jaksanut syödä loppuun asti ja yleensä vetelen kyllä salaatti kun salaattiannoksen. Hieman tyyris paikka on, mutta erityisen viihtyisä ja eilisestä hellesäästä nautti mieluiten missäs muualla kuin ulkona.

Toissa päivänä tehtiin pikku reissu Ikeaan ja vielä jäi muutama juttu kaivelemaan :) Täytynee palata viimeistään ensi lomalla sinne.

Eilen kävin myös kampaajalla 4 kuukauden tauon jälkeen?!?!?!?! Jep, en uskois minkään! En ymmärrä mihin aika meni?! Nyt luvassa oli väri; kylmän vaalea, vaaleilla raidoilla raidotettuna koko pää ja leikkauksessa siistittiin mallia ja hieman tasoteltiin linjoja <3 Kiitokset Beatin Tytille :) Laittelen kuvaa hieman myöhemmin tulemaan. Mikäli etsit hyvää ja edullista paikkaa Helsingistä niin suosittelen ehdottomasti Beatia. Saman jaon alta hiukset, vahaukset, ripset, pidennykset yms.... Lisäks hyvä ja rento meininki :)


Mikäli haluatte seurailla heitä niin lisää voi lukea heidän blogista: http://beatissa.blogspot.fi/ .

Löysin Nellystä ihanan nahkatakin ja pakkohan se oli klikkailla ostoskoriin kun oli alennuksessa -70%! Mitä sanotte?

Kuva. nelly.com

Nyt hieman aamukaffeta kuunnellen kun alakerrassa piikataan kylpyhuonetta (pää hajoaa tohon meteliin!) ja aurinkoa odotellessa ;)

Ihanaa päivää <3

... Jenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.