perjantai 19. heinäkuuta 2013

Back to business ...

Edellisestä blogikirjoituksesta onkin hurahtanut aikaa!!! Huomatenkin että joka vuosi aika touko-kesäkuu on aina ollut tällä rintamalla hiljasta, koska työrintamalla on hurja kiirus.

Nyt olen kuitenkin jo kesälomalla ja sitä onkin vietetty jo kohta kaksi viikkoa, ensimmäiset puolitoista viikko mökillä nollaamassa vuoden tapahtumia ja vain rentoutumassa.
Luonnon helmassa mieli ja kroppa lepää, jonka jälkeen on myös ihana palata takaisin kaupunkiin, kuten myös tällä kertaakin.

Kesäloma menee muutoin mitään kummempia suunnitelmia, fiiliksen mukaan!

Tänään oltiin hietalahdenrannalla katsomassa kun The Tall Ships Races 2013 -laivat olivat saapuneet Helsinkiin. Hienoja!

Ruotsalainen Gothenburg

Tiistaina pääsen kampaajan käsittelyyn...vihdoin!!! Edellisestä käynnistä onkin vierähtänyt lähes 4 kuukautta! Katastrofi! Mun vakio kampaaja jäi mammalomalle ja nyt pääseen uusiin käsiin Beatin Tytille :) Käy kurkkaamassa palvelut: http://www.hairbeat.fi/ .
Loman alussa kävin värjäämässä ripset samaisessa paikassa Tiinalla ja voin lämpimästi suositella! Rento meininkin, erittäin hyvä lopputulos ja hinnat kohdillaan.

Nyt pitäisi vaan miettiä mitä sitä tekis hiuksille!? Hieman mallia hiuksiin, mutta tavotteena nyt hieman kasvatella pituutta lisää. Väri vaaleeta raitaa vois olla ja kokonais sävyltään hieman kylmä - Let's see!!!

Näin loma-aikaa iskee myös aina hirmuinen shoppailu innostus sekä vaatteisiin että sisustustavaroihin! Viime aikasia hankintoja on mm. mc-nahkatakki joka on tän vuoden MUST -ostos!

Nyt leppoisaa illan viettoa ja toivon ettei mun kaktus kurkussa pahene, jotta voi nauttia täysillä ekan lomapätkän lopusta.

Ihanaa viikonloppua <3

... Jenna ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.