sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Weekend!

Good morning! Perjantai ja lauantai suhahti pikaisesti ohi ja jälleen on sunnuntai! Perjantaina juoksin edes takaisin töiden, kodin ja muiden asioiden hoitamisen vuoksi. Aamulla pidin BODYCOMBAT® Master Classin mahtavien kouluttajien kanssa! Kiitos Eerika ja Mika!

Suihkun kautta pikaisesti kynsihuoltoon korjauttamaan kynnet. Kynsihuollossa istuminen on aina jotenkin rentouttavaa ... ei tarvitse ajatella yksinkertaisesti mitään.

Postiin CXWORX™ lisenssivideo, johon olin ihan tyytyväinen ... jee!!! Nyt sitten vaan jännitetään kuinka käy ... Apuah!
Juoksujalkaa kotiin pelastamaan Speedy jalat rististä. Kuinka mahtavaa on kun joku on niin onnellinen kun tuut kotiin <3
Speedy kainaloon ulos ja takaisin töihin. Speedy rakastaa töihin menemistä kun saa moikata kaikki tutut, mutta 20 minuutin kuluttua se kaikki hupi on ohi :)

Illan kuvio oli audition meidän uuteen tulevaan lajiin. Kaikki halukkaat pääsivät näyttämään mitä osaavat sekä testaamaan onko tunti sellainen mitä he haluaisivat ohjata. Paljon hauskaa ja fiilistelyä! Love it!

Päivän lopuksi jatkoimme muutamalle paikalliseen ;)
Kotiin saavuttua mua odotti pizzalaatikot, pojat ja playstation - NHL! Poikien ilta oli käynnissä :)

Lauantaina heräilin aikaisin koska Muotimessut 2011 kutsui messukeskuseen. Lilliksen kanssa treffit 11:30.

Muoti 2011-2012

Mentiin ensin katsomaan muotinäytös 2011-2012 muodista ja sitten pyörittiin ympäri messukeskusta jalat turvoksissa 4 tunnin kiertelyn jälkeen!!! Kohokohdista yksi oli skumppabaari. Mikä parempaa kun lasi skumpaa keskellä lauantai päivää hyvässä seurassa! <3


Ilta meni sohvalla rentoutuen uuden Vares - elokuvan parissa. Tehtiin pientä naposteltavaa ja nautittiin :)

Tänään kohti Lastenlinnaa tapamaan äippää ja siskoa.
Illalla odottaa mun sunnuntai-illan TV-maraton!

Smile and enjoy your day!

... Jenna ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.