keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lomalla on lepposta!

Eilinen meni parvekkeella maatessa ja syventäen rusketusta. Illalla tapasin mun ystävän keskustassa ja kävimme Vapianossa salaatilla, josta siirryimme Lasipalatsin terassille.

Vapiano / Kuva: fonecta
 Kaikki terassit oli aivan tukossa, mutta pienen odottelun jälkeen pääsimme istumaan.

Lasipalatsi / kuva: fi.yelp.fi
Aika vierähti kun kaksi muuta collegaa pörähti myös pöytään. Voi sitä naurun määrää - Mun posket oli niin kipeet että apua! :D Kotiin pääsin puoli yhdentoista tienoilla.

Mutta kuin ihanaa olla lomalla kun ei oo kiire mihinkään ja muutama drinksu illalla ei haittaa mitään. Ihmisten pitäis niin lomailla enenmmän! Lomalla kaikki näyttää niin hyvältä, iloiselta ja rentoutuneelta. Miettikääpä jos lomaa olis vuodessa edes puolet enemmän? Jengi ei ehkä olis naamat nurinpäin isoimpaa osaa ajasta vaan pieni hymykin saattaisiin irrota... Mitä mieltä olette?

Tänään heräilin vasta puoli kymmenen aikaa ja siitä kahvit tulille samantein. Oon Speedyn kanssa kaksin muutaman päivän kun mun toinen puolikas lähti kaverin mökille poikien kanssa kalastamaan, joten nää päivät pyhitän auringolle ja ystäville <3 Tänään luvassa siis NIKE Trend Ystävämyynti,
josta mennään tyttöjen kanssa syömään ja auringonottoon.

Mikäli haluat piipahtaa niin tsekkaa tää: Nike Trend Ystävämyynti

Aurinkoista ja lepposta päivää!

...Jenna... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.