sunnuntai 11. elokuuta 2013

Loma huitelua!

Ensimmäinen lomaviikko on ollut kyllä suhaamista edes ja takasin.
Keskiviikkona käytiin siis tyttöjen kanssa Nike Trend Ystävämyynneissä, mutta mun mukaan ei lähtenyt mitään. Muutamat ihanat popot oli mutta niitä mullakin löytyy jo jonkin verran :)

Käytiin lounaalla Bulevardilla Tony's Deli ja nam! Hyvin täyteläinen ja hinta kohdallaan. Suorastaan kierittiin ulos ravintolasta :D

Siitä hieman kaupoille pyörimään. Kasvovoide, puhdistusvoide, hiuslakka yms. tarpeellista lähti mukaan. Gina Tricotista ostettiin ns. Team Rannekorut - nää oli vaan niin siistit!

Gina Tricot

Lopulta päädyttiin Alkon kautta 3L viinitönikän kanssa meille :) Ilta sujuiksin parvekkeella höpöttäen klo 01:30 asti! Tönikkä tyhjänä xD Niin hauskaa ja ihanaa viettää iltaa rakkaimpien ystävien kanssa <3

Torstaina mulla piti olla työfysiatri klo 8:00 Hakaniemessä, mutta tässä kohtaa olin todella onnellinen kun puhelin soi klo 7:15 ja soitettiin että lääkäri on perunut päivän vastaanottonsa....huh!

Nukuin myöhään ja heräilin kymmenen tienoilla, aamupala ja kahvit nassuun  ja suunta kohti Järvenpäätä. Autoilin taas - ja äippä sanoikin että sähän oot alkanut nyt autoilla enemmän ja that's true! Yes! Käytiin pyörimässä kaupoilla sekä katsastamassa uusi Trend Express -vaateliikke, jonka avaijaiset sattui olemaan juuri torstaina, kaikki -20%.
Löysinkin muutamia mielettömiä juttuja, mutta jätin ostamatta.... Käytiin Kulmakonditorissa lounaalla ja arvatkaa vaan oliko pakko palata noukkimaan ne ihanuudet vaateliikkeestä?!

TACI JACKET/MS - Vila Clothes

CITARA DRESS - Vila Clothes

Ei näytä kuvissa niin hyvältä miltä päällä. En voinut jättää niitä sinne! Mekossa pienet hihat tekonahkaa ja kaikenlisäksi vielä hieman kaventava vaikutus ;) Takissa hihat tikattua nahkaa <3
Lisäksi löysin mageen laukun ja se täytyy ehkä käydä vielä nappaamassa jossain vaiheessa. Tarpeeksi iso, tyylikäs ja ajaton.

VIKLA BAG NEW - Pieces

Tällaisia löytöjä tältä reissulta <3 Toki nyt olis ollut kyllä vaikka mitä ihanaa, mutta pakko hieman pidätellä ostosintoa. 

Perjantaina käytiin katsastamassa vaihtoehtoa hääpaikaksi ja siinähän se oli - PERFECT! Siitä lisää myöhemmin ;)

Ilta sujui ystävien kanssa hieman iltaa istuen ja sangriaa maistellen :)
Mahtava viikko takana <3

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.