perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tapaturma altiuttako?

Ihanaa pääsiäistä kaikille!  Toivottavasti saatte nauttia hieman vapaasta, raikkaasta keväisestä ilmasta ja vain rentoutua! Mä ainain aion ;)


Viikolla kun juuri kirjoittelin SH'BAM tunnista ... Tuloksena revähtänyt lähentäjä! Ihmettelin kun oli niin kipee tiistain jälkeen ja eilen huomasin et koko nivusessa kunnon mustelma - joten ei ihme!

No, nyt jalat saa hieman lepoa pääsiäisen :/ Yläkroppaa ajattelin kyl käydä hieman vääntämässä salilla. En jotenkaan millään malttais odottaa Bikini Challengen alkamista, olisin niin ready to start it!
Nyt ajattelin ottaa itestäni kuvat ennen ja jälkeen niin näkee onko mitään tapahtunut ja mitä on tapahunut! I let you know then! Mun niin ongelma on jalat ja ne tarviis kunnon rääkkiä, joten toivotaan et niille tapahtus jotain treeniohjelmien myötä - Vois sitten hyvällä fiiliksellä vetää biksut päällä kesän :D

Mulla kotona menossa järjetön sisustusbuumi ja oonkin hommaillu mm. uudet verhot, sohvatyynyjä, kynttilöitä... Olohuoneen lipasto menee myyntiin ja wc:n kaappi, kuhan joku ostais vaan ne - tsekkaa: www.tori.fi ! Myös olohuoneen seinä muuttuu ruskeasta vaalean harmaaksi - buumiväri = valkoinen!

Kevään tulo kyllä piristää kovasti! Sulaneet tiet, aurinko, valoisuus saa aistit heräämään! Kaikki tuntuu kivemmalta ja jaksaa touhuta.
Tänään saadaan myös tiskikone - ekaa kertaa meidän elämässä omaan huusholliin! Tiskikone ei mahtunut systerin uuteen kämppään, joten - Welcome to our home!

Tänään luvassa olisi illalla ehkä pientä viininmaistelua with my girls!

Nauttikaa tosta ihanasta valoilmiöstä mikä taivaalta tulee <3

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.