lauantai 8. syyskuuta 2012

Täällä ollaan?!?!? ... Kait?

Kylläpä on hurahtanut tovi viimeisesti postauksesta!

Päivät mennyt duunia painaessa aamusta iltaan ja illasta aamuun. Muutaman viikon jälkeen pitäisi hieman helpottaa!
Tässä rytäkässä vielä pitäisi opetella uudet ohjelmat, hoitaa omia ns.päivittäisasioita (jossain välissä), huoltaa katkennut kynsi (joka tuntuu mahdottomalta tässä tilanteessa) sekä viettää vapaa-aikaa (ei vielä kahteen viikkoon) ja lisäks hoitaa tää flunssa pois kehosta! Oma olo on jostain syystä hieman kaoottinen, mutta ehkä se huomenna tuntuu jo paremmalta.


Tässä välissä ehdin kuitenkin tehdä vuosittaisen reissun Tukholmassa! Lähtö oli torstaina 30.8 klo 13:30 Finnairilla kohti Arlandaa! Taxilla hotellille ja hotelli oli jo tutuksi tullut Nordic Sea aivan keskustassa. Helppo liikkua joka suuntaan.
Hotelli on siisti ja aamupala mielettömän hyvä! Suosittelen!
Tällä kertaa meillä oli ikkunaton huone ...  ja se huone oli pieni ja hyvin tunnelmallinen :D Lattiatilaa oli tasan kahden pienen matkalaukun verran, joten arvata saattaa että huone oli ihan tukossa! Sänky 140cm ja pehmeä kun mikä. Ikkunattomassa huoneessa superia on se et kun laittaa valot pois niin siel todellakin on pimeetä!

Torstai kierreltiin kaupoissa ja illalla käytiin koko poppoon voimin Vapianossa syömässä ja toki päivään mahtui muutamat lasilliset mm. Friday-ravintolassa..

Hollister
 Tuolta löytyi ihanat farkut <3 Niin pehmeetä kangasta ja kerrankin mun kinttuihin oikeen pituset!

Perjantaina lisää shoppailua, syömistä ja juomista! Voin kertoa et toi viikonloppu ei todellakaan mennyt millään terveysruoka linjalla!

Brownie med glass
OMG! Mitä herkkuja oli joka kulmassa!
Lauantai oli The DAY! Super Saturday Globenilla klo 9-17! Mahtava tapahtuma yhdessä noin 2500 ohjaajan kanssa.Tunneilla upea fiilis ja alla saatte pientä osviittaa mistä on kyse...

 
Video: Jarno Härkönen

Kun päivä oli treenattu oli edessä PARTYT!

Hotellihuoneen "jääkaappi"
Mun vanhoilla kampaajan taidoilla saa vielä sentään jotain aikaan ;)

Ready? Yes!
Niin ja tossa vaiheessa mun puhelin taas toimi! Se pimeni täysin torstaina eikä käynnistynyt siis lainkaan ... kunnes mulle kerrottiin miten bootata se päälle. Kiitos!!!! <3

Med Heini
Med Lillis
Ilta sujui mukavasti ja Maxin kautta nukkumaan klo 03! Aamulla heräiltiin aamupalalle ja kuin hyvää hotelliaamiainen voi olla party iltojen jälkeen?! Kimpsut kampsut kasaan ja hotellihuoneen luovutus klo 12. Lähdettiin Lilliksen kanssa istumaan kahville hotellin kulmalle ja kokoonnuttiin Taco Bariin nachoille ennen kentälle lähtöä.

Otettiin Arlanda Express ja suunnattiin kentälle kolmen kieppeillä, lento oli klo 17:35 kohti Helsinkiä.

Kaikki sujui hyvin ja päästiin turvallisesti kukin omiin koteihin :) Voin kertoa että väsytti!

Iso kiitos kaikille <3 Ens vuonna taas uudestaan!

Br,

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.