torstai 10. toukokuuta 2012

Kaikkea...!

Vesijuoksu oli onnistunut reissu Stadikalla vaikka todettava on ettei siellä mikään bikinkeli vielä oo! HHHrrr! Onneks vesi tuntui todella lämpöiseltä kun ilma oli viileä. Aurinkokin pilkahti ja lämmitti tosissaan ajoittain. Jonska sai ihan kunnon rusketusraidat!?
Mun jalat ja pakarat on ollut niin hapoilla maanantain saliohjelman jälkeen (jonka piti olla kevyt), että vesijuoksu tuntui todella raskaalta, mutta opittiin lisää tekniikasta ja juostiin eri tyyleillä ;)

Vesijuoksun jälkeen käveltiin keskustaan ja syötiin ihanat salaatit Ravintola Javassa - katkarapu-tonnikala ... Kaikilla oli hirmuinen nälkä, joten voihan sen päivän alottaa lounaallakin kello 10 ;)

Illalla kävin sijaistamassa RPM -tunnin keskustassa. Olipa hauskaa pitkästä aikaa käydä "vierailulla" muualla. Meno oli mahtavaa ja kiitostakin tuli tunnin jälkeen, joten toivon että asiakkaat tykkäsivät. Vaihtelua on myös vetää salilla, jossa tunneilla on miehiä. Ohjaaminen ja kontaktin ottaminen on aina aavistuksen erilaista ... but I like it!

Les Mills RPM

Tänään olis vajaan tunnin päästä aamuun herätys CXWORX ohjaustunnilla ja illalla poljetaan taas RPM! Pohdin myös, että käväsisin salilla tekemässä sen "kevyen" saliohjelman ;)

Mukavaa torstaita kaikille! Anna jollekkin tuntemattomalle hymy tänään, piristät jonkun päivää!

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.