maanantai 30. huhtikuuta 2012

Klara vappen!

Hetken istahdus ja vihdoin jotain ;) Viikonloppu on mennyt siivillä ja aikalailla kyllä juhlimisen merkeissä :D

Perjantaina oltiin tyttöjen kanssa meidän paikallisessa parill, mutta ilta venyikin sitten puoli kolmeen asti! Hauskaa oli, posket oli ihan kipeinä lauantai aamuna kaikesta nauramisesta!
Lauantaina olin suunnitellut meneväni treenaamaan, mutta jäi kyllä väliin ja päädyin lenkkeilemään Speedyn kanssa yli tunnin lenkin. Ilma oli ihana ja Speedy nautti uusista hajuista ja lämmöstä.

Illalla pojat tulivat käymään ja päädyimme jälleen paikalliseen "yhdelle," joka ei tietenkään jäänyt siihen ja useampi tuoppi kumottiin... taas ... Toki oltiin jo puolen yön aikaan kotona :)

Sunnuntaina kävin HotFlowJoogassa hikoilemassa nesteitä ulos! Tällä kertaa oli sijainen ja treeni jäi jotenkin kevyemmäksi eikä hiki puskenut niin kovasti, mutta treeni kuitenkin :)
Koko päivä meni jotenkin ihan puolikoomassa parin päivän viilettämisen jälkeen. Speedyn kanssa päästiin kuitenkin ulkoilee 40 minuutin lenkki, mikä teki hyvää itsekullekkin. Ilta sohvalla katsoen The Voice, Pan am, Jersey Shore.... ja nukkumaan!

Tänään onkin jo ihan eri fiilis! Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja on lämmin - kevät!!!
Nään mun kaverin kaupungissa klo 12. Mennään etsimään hänelle koruja sekä hieman party-vaatteita :) ... Jonka jälkeen vapun kunniaksi muutamat skumppa laslliset!
Muutoin vappusuunnitelmat on hyvin rauhalliset, ei mitään "örvellystä!"
Huomenna ehkä kaupunkiin käymään terassilla ja tänään nakkeja ja perunasalaattia kotona ;)

Hyvä VAPPUA!!!
Leppoisaa ja aurinkoista vappua! Olkaa kiltisti ;)

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.