lauantai 20. lokakuuta 2012

Viikonloppu ja rentoutuimista ...

Perjantaina menin aamusta heti seiskan jälkeen töihin naputtaamaan muutamat duunijutut valmiiks tältä viikolta ja klo 9:00 oli kuvaus settiä eli otettiin duunin seinille uudet kuvat henksusta ... Katotaan mität tuli! Myös Speedy pääsi kuvaan, mutta se olikin asteen haastavampaa :D

Lähdetiin mun ystävän kanssa i love me messuille kiertelemän ja katsomaan tämän vuoden tarjontaa ... mutta mielestäni ei yllä ollut oikein mitään ihmeellistä :/ ... joten päädyttiin tovin kiertelyn jälkeen kaupunkiin shoppaileman! Mä onneks selvisin tyhjin käsin, yes!

Huomattiin myös että Helsinki on saanut oman Hard Rock Cafeen ja MILTÄ PAIKALTA! Käytiin ottamassa perjantain after workit ... tietty! Palvelu oli todella hyvää, suosittelen!

Kuva: http://eat.fi/
Kuva: http://www.helsinginuutiset.fi/
Illalla mun ihana ystäväiseni Hultz saapui istumaan iltaa muutaman lasillisen ääressä <3
Tehtiin ite hamppareita, joten se oli illan menu ... NAM! Ite tehdyt sämpylät ja pihvit on vaan niin hyviä ja paljon terveellisempiä!

Tänä aamuna uni maistui ja heräsinkin vasta kympin jälkeen! Aamupalaa ja kahvia nassuun - silmät auki! Käytiin viemässä mun matkalaukku Stockmannille reklamaatioon kun Tukholman reissulla hajottivat sen. Nyt tuloksena saan rahat siitä kun eivät pysty korjaamaan eli uutta matkalaukkua metsästämään!
Sen jälkeen lähdettiin ajelemaan Ilolaan ja sen ympäristöön hieman kartottamaan millaista asuinaluetta se oikein on. Hieman alkaa oma asunto kutkuttelemaan!
Haavelen niin Vanhaanlaupunkiin muuttamisesta, mutta siel ei koskaan oo vapaana kämppiä tai maksaa miljoonia! Toinen olis arabianranta, toukola.... Mutta ...Money, money ....

Kotiin saavuttua oli niin päikkäreiden paikka ja siinähän menikin muutama tunti ... taas! Sängystä suoraan salille jalkojen kimppuun! Vitsi et teki hyvää!

Tää ilta vaan chillailua ja huomenna haetaan pientä jännitystä ... iiik!

Ihanaa viikonloppua!

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.