tiistai 30. elokuuta 2011

Things, things, things....

Päivät lentävät eteenpäin hurjaa vauhtia. Ilmassa on niin syksyn tuntua ja vettä satanut nyt useamman päivän.


Sunnuntai-ilta meni Poke Challenge tapahtumassa, jossa portsarit ottivat toisistaan mittaa!!! Tapahtuma sisälsi 2 nyrkkeilyottelua ja yhden vapaaottelun, jossa viimeisessä tuttavamme otteli. Täytyy myöntää, että ensimmäistä kertaa olin itse kehän vieressä katsomassa.....OLI NIIN SIISTIÄ!!!! Rankkaa hommaa se kyllä on, joten taputukset kyllä urheille miehille olalle. 3*3 minuuttia on tohon hommaan pitkä aika.

Nyrkkeily

Vapaaottelu
Eilen päivä hurahti töissä valmistellessa kauden vaihtumista. Syksy hurahtaa käyntii 1.9, jolloin saa kesän jättää taakse ja uusia tavoitteita kohti. Koko päivän kärsin järkyttävästä migrenistä, mutta illan treeni BODYPUMP® vei ajatukset siitä pois ja mieli sekä pää olivat paljon pirteämmät sen jälkeen!

Tänään hommat rullannut samaa rataa ja töissä fiilistelty tulevaa Tukholman reissua... ei millään malttais odottaa!
Vähän shoppailua, viiniä ja loisto porukka, treeniä unohtamatta.
Tänää sähköpostiin oli bongahtanut viesti, että olen ilmoittautunut 300 ensimmäisen joukossa, joten Globenilla odottelee uusi Nike-treenikassi... wuhuu! Ihan vain tiedoksi, että olen addiktoitunut Nike-tekstiiliurheilja.

Pakko hieman fiilistellä muutamia uusia hankintoja!


Tän päivän treeniin piti kuulua sali, mutta työ vei voiton 1-0. Onneks kuitenkin illan ohjauksessa oli BODYATTACK® vuorossa eli ei kevyin tunti ja Jonna iloisena tsemppas eturivissä! Thanks Honey!

Nyt hiljalleen yöpuulle ja aamulla reippain mielin ottamaan ahkeria aamuliikkujia vastaan heti klo 7:00!

Good night and Goog morning! ... Jenna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.