sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Good morning!

Tää viikonloppu on sujunut täysin töiden parissa mutta myös oikein mukavien töiden eli uusia ohjaajia kouluttaen, huippua! Tänään lähtee day 3 ja saadaan maailmalle lisää upeita persoonia ohjaamaan! On huikeaa nähdä 3 päivän kehitys  ja oikeesti miten paljon siinä voi tapahtua! Wau!

Sit hieman kotijuttuja ... Saatiin tiskikone ja nyt jopa se on asennettu paikoilleen! Kyllä vaan tasot pysyy niin paljon siistimpinä ja astiat tulee puhtaaksi, tykkään :D
Eilen ilmoittauduin myös siihen Fifarmin Bikini Challengeen eli se on odotusta, käynnistystä vailla valmista! 8 päivää enää! Vaikka edelleen haluisin jo startata! Ohjeet tulee ilmeisesti muutaman päivän aiemmin, joten pieni varaslähtö ;)

Kävin viikolla laittamassa uudet kynnet - oli ilmeiseti kevättä rinnassa kun tuli ihan barbiet :D Puuttuu vaan hiustenpidennykset ja ripsipidennykset. Joista puheen ollen ... luin Motherfucking'fashion - blogista pidennyksistä joita kirjoittaja Laura on käyttänyt ja valmistajalla on klipsipidennyksiä mitä oon metsästänyt - kohtuu hintaiset ja laadukkaat ... jospa sellaset ennen kesää tilais niin olisi jotain kivaa uutta :) Ripsipidennyksiä oon miettinyt myös jälleen kesäksi, kun ne vaan on niin helpot - ylös ja ulos ja aina näyttää ok!

Nyt on jälleen paineltava töitä kohti, joten mukavaa sunnuntaita, nauttikaa ja rentoutukaa!

... Jenna ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.